post@thurah.dk

Få bedre byggepladslogistik med Thurah

Reducer ventetider
Minimer materialetabet
Nedbring CO2 udledning*
Undgå hærværk og tyveri
Hold styr på materialer
Spar omkostninger

Mindre ventetid, mindre spild og maksimal effektivitet

En optimeret transportproces handler konkret om at indtænke og forudse, hvordan flowet af materialer foregår mest hensigtsmæssigt og gnidningsfrit. Med Thurahs sikrede godsterminal i Ishøj undgår byggeprojekterne trængsel og ventetid. Her modtages, kontrolleres og opbevares materialer og videredistribueres til byens anlægs- og byggepladser.

Thurah er specialiseret i odd-size og svært håndterbart gods. Vi sørger for levering til byggepladsen på det rigtige tidspunkt – nemlig, når de skal bruges i byggeprocessen. Dermed undgås det store spild af materialer, tid og ressourcer.

Der er alt for stort spild på byggepladserne

Det koster tid og penge. Gennemsnitligt bruges kun 33% af tiden effektivt på at bygge på byggepladsen. Op til 10% af materialerne forsvinder, bliver ødelagt eller stjålet. Hele 7 gange bliver materialer i gennemsnit flyttet, når de er ankommet på byggepladsen.  Op til 18% af tiden går med at lede efter materialer eller flytte dem.

Kilde: molio.dk (se også whitepaper).

Ny storgodsterminal hjælper byggeriet i Storkøbenhavn

Med udgangspunkt i vores nybyggede storgodsterminal i Ishøj tilbyder vi endnu bedre muligheder for byggepladser – særlig i og omkring Købehavn.

Kontakt Lars og få en snak om, hvordan vi løser dine opgaver

Lars M. Mouritsen
Adm. direktør

Telefon +45 43 50 33 03
Mobil +45 30 18 81 03
LMM@thurah.dk

Lars M. Mouritsen

Alle typer af transportopgaver

Vi løser stort set alle typer transportopgaver for erhvervslivet med det nødvendige udstyr og specialværktøj. Vores medarbejdere er veluddannede og lever op til tidens krav til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø. Grundlagt i 1881 er Thurah en af Danmarks ubetinget ældste vognmandsvirksomheder. Vi er et firma, der følger med tiden og har valgt altid at være på forkant med udviklingen.