post@thurah.dk

Thurah Transport A/S

Vejleåvej 1
DK-2635 Ishøj
Danmark

Åben 24/7/365
+45 7025 5207
post@thurah.dk

CVR nr. DK-21288977
Bankkonto 6821 1017097

Kørselsvejledning

Porten til København

Hos Thurah Transport A/S er vi specialister i at levere materialer til storbyens forskelligartede bygge- og anlægsprojekter. Beliggenheden betyder alt og vores storgodsterminal i Ishøj er især egnet til at betjene Storkøbenhavn og Nordsjælland mest optimalt.

Thurah har en historie, som startede i hjertet af København i 1881, så vi kender og forstår København og dens udfordringer; trængslen på gaderne, de smalle tilkørsler og kampen om p-pladserne.

Med levering af gods og materialer, når de skal bruges, sikrer Thurah mindst mulig belastning og gener for både byggeri, byens liv – og for bygherrens omdømme.

Thurah er en stærk logistikpartner, hvor samarbejdet giver gevinst hver gang. For byggeriet, for miljøet, for forretningen og for omdømmet.

Kontaktformular

Disponenter

Max Hemmingsen
Distributionsvogne
Tobias Pedersen
Entreprenør- & grabbevogne
Mads Jørgensen
Kranvogne
Susanne J. Mortensen
Distributionsvogne
Winnie Grant
Entreprenør- & grabbevogne
L. Wandahl
Kranvogne

Terminal og lager

Ann-Louise Sølver Pedersen
Logistik
Thomas Christensen
Spedition & Terminal
Jimmy Løf
Lager
Thorbjørn Sellberg
Logistikchef & Terminalansvarlig

Værksted

Jan Lund Christensen
Mekaniker
Lars Bo Pedersen
Mekaniker

Bogholderi

Gry Flügge Terjesen
Kontorassistent
Bettina B. Holm
Løn og personale
Rene F. Jørgensen
Regnskab

IT

Magnus Mortensen
IT
Thomas Bøge
IT-chef

PMO og kommunikation

Svend C. Petersen
Uddannelsesansvarlig
Andreas H. Mouritsen
Projektleder
Sofie S. Mouritsen
Kommunkation & Marketing

Ledelse

Per M. Mouritsen
Teknisk direktør / Værkstedschef
Lars M. Mouritsen
Adm. direktør

Thurah Transport A/S viser vejen

Thurah Transport A/S er en moderne vognmandsforretning, hvor vores kerneopgave er at holde samfundets hjul i gang. Vi bestræber os på at levere den bedst mulige økonomiske og bæredygtige logistikløsning til virksomheder og byggepladser i København og omegn.

Thurah Transport A/S er unik med sin højtspecialiserede vognpark og topsikrede storgodsterminal på i alt 46.000 m2 inde/ude, strategisk beliggende ved “porten” til København. Med historiske rødder tilbage til år 1881, kender vi alle hjørner af København og har en indgående forståelse for de udfordringer, der er ved at bevæge sig rundt i en storby.

Med vores unikke services spares der både tid og ressourcer og ikke mindst penge for bygge- og anlægsarbejdet i og omkring København. Thurah Transport A/S tilbyder bedre og mere effektiv byggeplads-logistik, da vi bestræber os på at materialer leveres hvor og når, de skal bruges. Dermed reduceres materialespild og samtidig forebygges hærværk og tyveri. (Materialelogistik er sund fornuft. For miljø og for bundlinjen.)

Thurah Transport A/S’ IT-platform og WMS er datafundamentet for præcis planlægning, tracking, rapportering og dokumentation af alle opgaver. Veluddannede personale, stor erfaring og transparent personlig service er med til at give vores kunder ro i maven ved hvert eneste projekt.

Thurah Transport A/S har fulgt med et marked i rivende udvikling, og vi er drevet af en ambition om at være først med at levere tidens mest effektive og pålidelige logistikløsninger, som kan bidrage til at skabe bæredygtige og levestærke projekter for både offentlige og private kunder.

Når du vælger Thurah Transport A/S, vælger du ikke kun en samarbejdspartner, der holder hjulene i gang i samfundet, men du vælger også en samarbejdspartner, der viser vejen frem med mere ansvarlige logistiske løsninger.