ENTREPRENØR- OG GRABKØRSEL

Ring +45 7025 5207

Vi sidder altid klar ved telefonen. Har du spørgsmål om en kørsel eller en større opgave, får du en hurtig, professionel tilbagemelding på din forespørgsel.

Du får et godt tilbud

Når vi er enige om opgavens omfang, får du hurtigt et skriftligt tilbud, så du straks kan komme videre med dit projekt.

Din opgave bliver løst

Vi løser den aftalte kørselsopgave samvittighedsfuldt – til den aftalte tid og inden for det aftalte budget. Og så glæder vi os til at løse din næste opgave også!

Kontakt Lars og få en snak om
entreprenør- og grabkørsel

Lars M. Mouritsen

Lars M. Mouritsen

Adm. direktør
T +45 43 50 33 03
+45 30 18 81 03
lmm@thurah.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
  • Jordkørsel

  • Byggeaffald

  • Containere til byggeaffald

  • Grabbevogne

  • Grus leveringer

  • Tipvogne

Det siger kunderne

H.J. Hansen Elektromiljø A/S er en af Danmarks helt store indenfor genvindingsindustrien og er i dag en betydelig handelsvirksomhed i Danmark.

“Vi nedbryder og behandler elektronikskrot til genanvendelse, og med hjælp fra Thurah Transport indsamler vi fra firmaer og genbrugspladser. Thurah oplever vi som en ordholdende og pålidelig samarbejdspartner, der arbejder som en god, troværdig sparringspartner for os på hele Sjælland.”

Poul Bengt Petersen

Salgschef, H.J. Hansen Elektromiljø A/S

Uanset om en virksomhed blot skal have transporteret et enkelt parti varer fra A til B eller ønsker at outsource den daglige håndtering af varer og gods, kan Thurah Transport løse opgaven.

Vi behandler kundens gods, som var det vores eget – og vores set-up sikrer, at kunden hele tiden ved, hvor varerne befinder sig. Det giver overblik og tryghed

Vi har en vognpark, som spænder lige fra den lille forvogn til forvogne med anhængere og til sættevognen – altså et bredt udvalg af distributionsvogne.

Thurah Transport løser ikke blot transportopgaver for kunder, der har behov for brug af kraner og distributionsvogne. Vi kører også med grus, jord og byggematerialer. De løsninger, vi tilbyder, er blevet styrket betydeligt, efter HBJ Transport er blevet en del af ”Thurah familien”.

GRABBEVOGNE

  • 3 aks. 20 tm. kran 10,0 tons lasteevne
  • 4 aks. 27 tm. kran 15,0 tons lasteevne
  • 4 aks. 60 tm. kran + Jib & Grab m. 25 m. rækkevidde

Ovenstående med Tip-kærre der giver mulighed for +17,5 tons last.

Galleri – distributionsvogne

Thurah Transport A/S

VOGNMANDSFORRETNING ETABLERET 1881

Vi løser alle opgaver med udgangspunkt i kundernes behov og med det rigtige materiel.
Vi lægger vægt på, at kunden møder kompetente, opmærksomme og imødekommende medarbejdere.
- Det skal være trygt at være kunde hos Thurah.